NAILS

GELISH- & GELNAGELS

Gelish heeft het uitzicht van nagellak maar de duurzaamheid van gel. Deze houd 3 tot 4 weken en word geplaatst op de natuurlijke nagels. Gelish zorgt voor versteviging, en bevordert de groei van de natuurlijke nagels en dit zonder de natuurlijke nagels te beschadigen!

Na 3 of 4 weken wordt de Gelish verwijderd door middel van de soak-off techniek. Je kan ook voor extra versteviging de structure gel laten toevoegen. Gelish is af te werken als een full-color of French manicure, simpel of met nail-art naar keuze. Alles is mogelijk. Ook ideaal voor een feestelijke gelegenheid!

Gelnagels zijn weer een heel andere techniek, deze is steviger als Gelish maar dient achteraf wel afgevijld te worden, maar mits de juiste techniek en onze ervaring kan dit geen schade toe brengen aan de natuurlijke nagels. Voor nagelbijters is deze techniek een goede oplossing dankzij de stevigheid, nadien kan er ook overschakelt worden op Gelish indien gewenst.

MANICURE 

Je kan bij ons terecht voor een klassieke manicure of een Spa manicure, bij deze laatste techniek doen we naast de klassieke verzorging ook een peeling, een uitgebreide hand- en armmassage en achteraf krijg je ook een heerlijke warme paraffine pakking.

Paraffine zorgt door zijn heilzame kracht en warmte voor zachte verzorgde handen, eventuele kloofjes worden meteen aangepakt en bovendien is het ook zeer pijn verlichtend bij reuma of artritis patiënten! De Spa manicure is aan iedereen aan te raden, zachte handen gegarandeerd!

PEDICURE

Wij gebruiken bij de pedicure de professionele nat-frees technieken. Dankzij de gunstige opleidingen van Sarah Cloots en de regelmatige bijscholingen mag je zeker zijn van een deskundig advies. Wij helpen je graag verder bij problemen zoals eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelnagels, kalknagels,… .

Bij een pedicure worden de nagels geknipt en gevijld, de nagelwallen worden proper gemaakt, en we frezen de nagels zo dat ze weer een gezond roze kleurtje krijgen. De gele schijn laten we verdwijnen. Ook onychauxis of kalknagels worden weer tot een normale proportie gebracht. Eelt wordt weggesneden en wordt nadien goed opgevijld met de hand of door middel van de frees. We sluiten iedere pedicure af met een deugddoende voetmassage. Je voeten zullen als wolkjes aanvoelen!

Bij een spa pedicure doen we naast de standaard voetverzorging, ook een peeling, een uitgebreide voet- en beenmassage en achteraf krijg je ook een heerlijke warme paraffine pakking. Deze zorgt door zijn heilzame kracht en warmte voor zachte voeten, vermindering van kloven en pijnverlichting bij reuma of artritis patiënten. Zachte voeten gegarandeerd!